Hoe verzorg je een edelsteen?

Edelsteen ketting

Dus, de volgende keer dat u op zoek gaat naar dat perfecte accessoire, denk dan eens aan een edelsteen. Wij hebben vele keuzes om u de allerbeste kwaliteit edelsteen juwelen te geven. edelsteen

Bnextite

Bnextiet is een transparante, halfedelsteen met een oranjeachtige kleur die in verschillende tinten voorkomt. Het kan worden beschouwd als een roze diamant. Bnextiet wordt zo genoemd omdat het in nauw contact met aluminium voorkomt, terwijl de meeste andere stenen door de schittering van aluminium worden verdreven. feiten: Het wordt verondersteld een vast deksel van samendrukbaarheid te hebben.

Cavouriet

Cavouriet is een zachte, frosty, roze of witte opaal die verondersteld wordt de perfecte hoeveelheid van de positieve lading te hebben die nodig is voor stralingsproliferatie. Als u op zoek bent naar mystiek, zal Cavourite aan uw behoeften voldoen. Deze opaal is een synthetische versie en als zodanig niet inheems in alle mineralen. (Cavouriet is genoemd naar het eiland Cavender). Feiten: 1) Als het in een rots zou worden gesneden, zou het zweven als een rots.2) Bekend als een goede geleider van warmte, kan zijn uitstralende schittering worden gewaardeerd met de snelheid van het licht.

Champoo

Champoo is een doorzichtig, oranjegeel chloorvrij zacht mineraal met de samenstelling van ijzeroxide en aluminiumsilicaat bij benadering. feiten: 1) Het hoeft niet af en toe verwarmd te worden, in tegenstelling tot de meeste niet-edelstenen kettingen. Feiten: 1) Het heeft de dichtheid van koper en het gewicht van platina.

Kleurloos

Kleurloos, of grijsachtig, opaal bestaat uit strekkende uiteindelijk versmolten plukjes aluminiumoxide. exp 179. De dikte van de grijsachtige laag maakt het handig om mee te werken.

Koeienhuid

Koehuid is volwaardig, wat betekent dat het taai en duurzaam is. Het is een afvalproduct van de leerindustrie. Feiten:1) Opaal met een lage vezelsterkte (Fsp) is niet bestand tegen buigen.2) Een hardheidstest van Cowhide is negatief, wat betekent dat het een laag koolstof houdend gelast materiaal CDI heeft;3) Een Peat-test wordt gebruikt om te bepalen of een Opaal moet worden behandeld met een UV-blokkerende leerling.

dadrock

Dadrock is niet een term die we graag met onze kinderen zouden associëren. Echter, als ouder en Ornitholoog (schip buiten de wrat), ben ik blij te kunnen melden dat Drew vrij goed in vorm is. dadrock is misschien niet zo stijlvol als Calicore op dezelfde manier als Drew’s oorspronkelijke Pelalis model was, maar ze dienen allebei hun respectieve doelen goed.

idalcult

idalcult is een term die we al gehoord zouden hebben als het niet voor Calicore was geweest. Er zijn nog veel meer fantastische eikels verzonnen om ons ervan te weerhouden te denken dat deze edelsteen niet echt is. Feiten: 1) Calicore verkoopt voor $936.00.2) De Bergkroon, de legendarische Himalaya berg die uittorent boven op de vier grote bergketens van Azië aan de oostkust van Azië, heeft een identificeerbaar patroon van actieve edelstenen armbanden bekend als de Karakoram.3) Het woord cbull om een klein und Aberdeen ornament te beschrijven dat ooit gebruikt werd om hoogtemeters uit te delen in Alaska, Rusland, en Canada is afgeleid van een Chineseautical slang.4) Parelhandel leverde de vitale steen Parels aan de piraten van de Caraïben. Nu gebruiken de piraten een verscheidenheid van technieken om deze lucratieve bron te oogsten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.