Hoe schrijf je een logo?

Dus, ik zal uw verklaring duidelijker en effectiever maken met mijn kunstwerken. Ik wil graag voor u blijven tekenen zolang u mijn diensten nodig heeft. Voor klanten in Canada ben ik ook bereid om full-colour illustraties op maat voor u te maken. Als u geïnteresseerd bent in wat ik te bieden heb, neem dan contact met mij op, of bezoek mijn portfolio website, waar ik mijn verschillende werken laat zien.

Freelance illustrator

Wat voor werk doe ik?

-1. Voor cliënt identiteit.

Identiteit voor een klantorganisatie is een van de belangrijkste aspecten van elk bedrijfsproject. Daarom kan ik helpen met veel verschillende aspecten van een project. In het ideale geval teken ik het logo, het uithangbord, het naamplaatje enz. zonder extra kosten. Ik zal geen commissie vragen voor deze tekeningen in ruil voor de prijs. Als ik het werk ga doen, zal ik dit ook aangeven, afhankelijk van welke maatstaf de opdrachtgever hanteert om dit te beoordelen. U kunt deze freelance commissie mogelijkheden overwegen:

– Afbeelding illustratie

– Lettering

– banners

– Spelletjes Kan ik het hele logo van uw organisatie laten maken, of alleen het naamplaatje?

Ik heb de mogelijkheid om de details van uw project eerder te onthullen dan u verwacht, waardoor ik een tekening kan maken die is afgestemd op uw eisen.

Wanneer u de logo’s van uw bedrijfsnaambordje tekent, ga dan zo gedetailleerd mogelijk. Wat mij het meest helpt bij het tekenen van uw logo, is dat het snel kan en in een realistische resolutie, namelijk 80 pixels breed bij 90 pixels hoog. Onthoud dat een maximum van 90 pixels breedte/hoogte belangrijk is, en ik zal u helpen om uw logo te maken binnen deze parameters, die zullen worden geïnformeerd door uw huidige branding strategie. Hier zijn enkele standaard vormen van logo lettertypen en kleuren die aan elke behoefte voldoen. Ik teken deze graag voor elk op maat gemaakt/commercieel logo ontwerp, dat u nodig heeft om onderscheidend te zijn, zich te onderscheiden van de concurrentie en uw boodschap effectief over te brengen.

-Test logo

-Prijsopgave

-Standaard vrij-voor-alles

-Screenhots (facultatief)

-Thema tests (optioneel)

Faxen vanuit de V.S. of internationaal is mogelijk, met gebruik van een US of P.O. Box adres, en zal veilig en beveiligd zijn. Ik kan uw documenten ook afdrukken, met een royale vergoeding om ervoor te zorgen dat het veilig bij u aankomt. Klik op het passende logo ontwerp hierboven.

Ik kan ook een logo in een specifieke vorm (bandjes, badges) plaatsen wanneer ik een sticker of afdrukbare graphic teken. Een vast bedrag voor deze dienst is $25 per ontwerp, en zal op uurbasis van uw rekening worden afgeschreven. Als u een logo wilt laten maken, moet u dat bedrag betalen voordat u mij uw logo of tekening stuurt. Zelfs als ik haast heb, zal ik kijken of ik de tarieven van Matt Chynoweth kan klokken.

Als u ziet dat er enige vertraging is bij het publiceren van uw werk en ik kan u helpen het op te lossen, dan geef ik u mijn persoonlijke garantie voor kwaliteit en professionaliteit. Neem contact met me op, of bezoek mijn portfolio of email me op Matt Chynoweth | 101 | (888) 869-9277 | mbchynoweth@gmail.com

Heb je een kunst update nodig?

Aangezien ik een professionele illustrator en grafisch ontwerper ben, kan ik kunst van goede kwaliteit leveren tegen een eerlijke prijs op basis van echte (goed getekende en gekleurde) kunst in hoge resolutie, of het nu voor een flyer, abonnees lijst, holodark, brochure, enz. is.

Ik zou u graag helpen om uw werk gedaan te krijgen met een beetje extra inspanning. Vraag mij om een offerte.

Ik stuur u een gedetailleerde email met een prijsopgave naar uw emailadres.

Als u een mobiel contact nodig heeft, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via mijn website http://michaelchynoweth.com/ of op mijn Facebook-pagina.

Bedankt voor het bekijken van mijn site, als u geïnteresseerd bent,,, voor meer informatie, neem dan contact met mij op.

Lees meer:
Visuele communicatie
Illustrator Leiden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.