Hoe maak je de animatie?

Animatie laten maken

Technisch gezien, hoe ga je de animatie maken? De techniek is uniek, daarom is het moeilijk om het exact te kopiëren. Animaties staan op een ander niveau dan films of foto’s, net zoals een boom dat is van een foto. Om een mooi uitziende animatie te tekenen, moet je een aantal foto’s nemen die dezelfde scène op een mooie manier weerspiegelen. Een klein verschil in de uitdrukking van een stemming of emotie in de scène kan succes brengen aan je project. Je moet er wel een punt van maken om je nieuwe animatie met grote creativiteit en originaliteit te ontwikkelen.

De technieken van het maken van een animatie kennen is niet voldoende om uw project tot een succes te maken. Sjablonen zijn nodig om je ontwikkeling te begeleiden. Je moet nadenken over alle fasen van animatieontwikkeling. De meeste bedrijven slagen er niet in om consistentie te bereiken in de manier waarop ze hun producten ontwikkelen. Normaal gesproken werken verschillende groepen aan verschillende projecten, daarom is het van vitaal belang dat u geen kijkje neemt in hun projecten. Probeer de animatie template te verkrijgen van een betrouwbaar bedrijf. Niettemin, moet u ervoor zorgen dat de animatie template is geschikt voor uw project.

Wat zijn de animatie templates? Alvorens de animatie templates te maken, zijn er bepaalde vragen die u moet stellen aan het bedrijf dat de templates ontwikkelt:

1. Komt er een lijst van farmaceutische producten?

Is er bij het tekenen van de animatiesjablonen een checklist? Is er een checklist bijgevoegd? Elk geneesmiddel heeft een unieke chemische structuur, uw animatie moet deze veranderingen op dezelfde manier laten zien als een echt geneesmiddel zou doen.

2. Heeft het geneesmiddel gevaarlijke interacties?

Vermeld bij het tekenen van de animatie de mogelijke interacties van de geneesmiddelen met elkaar en vice versa. Dit zal je helpen de animatie zo te ontwerpen dat hij zowel informatief als onderhoudend is. Het is boeiend als de animatie één enkele gebeurtenis uitbeeldt, maar ook meerdere gelijktijdige reacties van de personages laat zien.

3. Heeft het verhaal een begin?

verklaren dat het verhaal eerst is ontstaan uit de huidige “echte wereld” en dat de animatie een presentatie is van het begin van het verhaal. verklaren dat het ontstaan van het storyboard chronologische volgorde is en dat de animatie een van de “hoofdstukken” is in het storyboard.

4. Stelt de plaats van de actie een specifieke plaats en tijd voor?

5. Geeft de omgeving van de actie een specifieke plaats en tijd weer?

Elk sjabloon is verschillend, volgens de hieronder gegeven informatie:

1. Basistekening (plaats/tijd)

2. Schaduwkleuren

3. Geluid

4. Speciale effecten

5. tussenruimten tussen de frames

CGI sjabloon

CGI is een (geografisch) “script” dat bestaat uit “tags” (strepen of kleuren) en/of een beeld “frames” die bestaan uit verschillende grafische beeldgroepen die zijn opgeslagen in een array. Deze frames worden vervolgens verwerkt met behulp van verschillende functies die in de frames zijn ingebouwd en gecombineerd met audio. De beelden worden dan gebruikt om de illusie van beweging te verkrijgen door het scherm te vullen met dezelfde kleuren, amplitude en fase.

De verschillende functies die in een CGI-script zijn ingebouwd zijn:

1. Beelden selecteren

2. Overbrengen van beelden

3. Het opnemen van geluiden

4. Arcering

Met CGI kunt u effecten toevoegen met pixel art. Er zijn veel afbeeldingsformaten die worden gebruikt met het GIF creatie programma. Enkele van de populaire zijn GIF, JPG, frames, Canvas, Flash, Table, Canvas layers, Patchwork pattern, rods, cookies, red eye Removal, black and white, grey scale, super slow motion, slow motion, fast motion en overlapping, spiegel effect, transformatie effecten, vervagen, verscherpen, en rotaties. U zult veel creativiteit en ervaring nodig hebben om unieke effecten te creëren met de verscheidenheid aan beschikbare effecten.

Je zult vele jaren ervaring nodig hebben om met CGI geweldige effecten te creëren. Maar ik kan je wel een paar tips geven om het proces te versnellen.

ilot belangrijk temp grafisch ontwerp en ontwikkeling kaders zoals dreamweaver en maak een spectrale weergave van uw visie met complexe berekeningen en algoritmen.

U zult alle codes en talen moeten begrijpen en leren die deze visuele effecten doen werken. Code schrijven voor je effecten is niet erg gemakkelijk. De meeste effecten worden gemaakt met LISP en C++. Dus als je geen LISP en C++ kent, zul je het moeilijk krijgen om coole effecten te maken.

Er zijn veel proefversies van alle effectensoftware. Sommige zijn ontworpen als een set van ABC defen dets. Het zijn speciale effecten of deeltjes. Je kunt de kleur van de wolk of de regen veranderen om het donkerder of lichter te maken. U kunt oneindig veel kolommen van wolken of regen maken. U kunt de kolomgroottes veranderen en ze zullen ofwel aan de linkerkant of aan de rechterkant van de pagina regenen.<|end van uw document.

Lees meer:
Video marketing
Animatie studio

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.