Hoe leer je je kind de waarden van je kind

We zijn allemaal gehecht als we willen dat onze kinderen komen. Maar, dat verlangen mag niet leiden tot verkwiste liefdes. Het lijkt erop dat beide ouders omgaan met de opvoeding van hun kinderen, ook al is het niet de schuld van het kind, het is belangrijk om de relatie te herstellen, zodat het kind zich veilig en geliefd kan voelen. Maar daarvoor moet u er wel zeker van zijn dat uw kind niet als slachtoffer wordt behandeld en hij niet de kans krijgt om Paisa te maken die hem overkomt. Daarom moet u uw kind, voordat hij het huis verlaat, de waarden bijbrengen die u voor hem wilt. Aangezien zovelen hun liefde en onschuld zijn vergeten, kunt u dat effect omkeren.

Je kind moet gewapend zijn met de juiste kennis, zodat hij zijn eigen waardesysteem in de wereld kan creëren. Om hem de waarden van eerlijkheid, mededogen, verdraagzaamheid en vrijgevigheid bij te brengen, kun je hem zijn eigen beslissingen laten nemen. Je zult hem moeten begeleiden en met hem moeten praten om te voorkomen dat hij verkeerde beslissingen neemt. Je moet hem naar school sturen in een huishouden waar hij zich veilig voelt. Wanneer hij daar is, moet u hem toestaan te doen wat hij denkt te kunnen doen wanneer hij dat niet kan, zoals zijn eigen spel spelen, zijn show op TV bekijken of naar het winkelcentrum gaan. Wanneer hij zich niet meer gebruikt, kan hij vol liefde zijn en liefde zal van het gebruikt worden zijn. U als ouder moet er niet van overtuigd zijn dat u nooit die kostbare talenten in de persoonlijkheid van uw kind kunt opstellen. Hier is de volgende prioriteit voor u om dit te stimuleren niet om het te blokkeren.

1. U moet uw best doen om van uw kind een persoon te maken die zoveel liefde overal in zijn hart heeft, dat hij nooit zal weten om het naar buiten te laten kruipen.

2. Moedig uw kind altijd aan om het goede in mensen te zoeken. Zoek ze op met Gods liefde in je hart door ze na te doen.

3. Ga nooit achter iets aan waarvan je denkt dat het een misdaad zou zijn. Zoek naar het goede, en alle heiligen.

4. Prijs en prijs uw kind meer door het lof toe te zwaaien dan door uit uw eigen mond kritiek te leveren en te veroordelen.

5. Maak nooit een fout met uw woorden die tegen hen gebruikt zouden kunnen worden. Zeg wat je meent en meen wat je zegt. U moet uw kinderen altijd in het zonnetje zetten.

6. Leer om nee te zeggen, want dat is uw verantwoordelijkheid. Breng mensen niet in de problemen door u dingen te vragen die ze nodig hebben. De wet werkt omdat de meeste mensen zich aan de wet houden. De boodschap van God is niet alleen voor ons, maar beïnvloedt ook onze kinderen, omdat zij in God geloven en weten dat God hun het vermogen heeft gegeven om God te kennen en hun plichten te kennen.

7. Leer uw kind over financiën, zodat zij de kennis zullen hebben om te leven.

8. Voer uzelf professioneel uit om uzelf te behoeden voor uw eigen mond en het bevordert uw communicatie met uw kind.

9. Zoek hulp bij een raadsman of psycholoog.

10. Als je al het bovenstaande hebt gedaan maar nog steeds niet kunt overtuigen dan moet je in God geloven en God vragen om je te helpen met dat soort zaken. Blijf jezelf niet in verlegenheid brengen door te zeggen dat je dingen niet gemakkelijk kunt doen of dat je bang bent voor je kind. Breng de dag door met je kind, niet in afzondering of in de angst voor je kind of jezelf.

Als je de 10 fouten en succes tips volgt om je op je manier te gedragen met kinderen dan zal je communicatie met je kind zo soepel worden; je kunt al je opvoedproblemen op een prettige manier doorstaan.

Voor meer verhalen over ouderschap en kinderen aarzel dan niet om het nieuwe werk van E. Nesbit te bekijken, die een beroemde kinderpsychologe is. Zij heeft een nieuw boek over ouderschap.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.