Hoe haalt u het meeste uit Google AdWords?

Adverteren op Google

 

Google’s voornaamste doel met Adwords is het verkopen van reclame. Google neemt zijn deel van de advertentiekosten en rekent zijn gebruikers aan op basis van het aantal kliks dat hun advertenties ontvangen. AdWords-advertenties kunnen tekst- of beeldadvertenties zijn.

The Languagewar-Odd Mick Hits Bottomlineregularly publiceer ik effectieve marketing artikelen als onderdeel van mijn werk. Aangezien de meeste van mijn klanten ondernemers zijn, voelde ik mij aangetrokken tot het Internet en zijn verbazingwekkende mogelijkheden en statistieken. Dit is waar ik mezelf vond. Alleen al door te leren wat “online marketing” zoekwoorden “kosten” en ze te proberen in een Adwords account, kun je zien wat het wel en niet doet weet ik nu.

Ik schrijf effectieve “actionable” content en ik ben agressief met mijn optimalisatie inspanningen. Wat uiteindelijk het meest telt is de sleutelwoord suggestie met de hoogste ranking. Dit is een fijne balans om te vinden. Ik schrijf inhoud die tags bevat waarmee zoekmachines, browsers en bezoekers mij kunnen vinden. Ik moet ook visueel creatief zijn en trefwoorden op een strategische manier gebruiken in zowel de “tag” als de inhoud.

Het lastiger deel over het ziften door alle gegevens voor de zoekwoorden die het meest van het werk doen is in de analyse. Ik zal dit proces handmatig doen of, ik zal het huren van een goed geïnformeerde executive die de mogelijkheid heeft om die gegevens te analyseren en neem ze op de wereld. Passieve reclame is nog steeds wat het meest effectief is.

Het beste halen uit Google Adwords:

Over het algemeen is Google AdWords een plek om voor iedereen te komen. Die trefwoorden intypt die ik relevant vind voor mij. Ik kan bieden waar ik denk dat ik mijn prospect kan laten zien dat hij wil kopen. Mijn doel is om de telefoon warm te maken in het hoofd van de prospect. En, als ik graag naast je zit in een koffieshop, betaal dan voor de handeling. Waarom? Omdat we een grote doelmarkt hebben van mensen die dingen willen kopen. De meest voor de hand liggende methode om uw prospects “met u te verbinden” (als ze u kunnen vinden op Google) is door gebruik te maken van betaalde inclusie. Voor degenen die het zich kunnen veroorloven, is dit een manier om ervoor te zorgen dat mensen door mij “opgespeld” worden.

Internet marketing gaat over het maken van een verkoop, hetzij door een telefoon of door het invullen van een formulier. Miljoenen mensen zijn op zoek en zijn misschien bereid te kopen wat ik aanbied. Ik ken het aantal kliks en impressies dat ik per lading krijg. De resultaten zijn misschien niet snel. Maar heb ik een kans om de verkoop te maken met die zoekwoorden?

Een kleine gids:

Ik volg dezelfde stroom bij het zoeken naar joint venture partners. Iemand die ik respecteer en ik wil bekend staan als mentor. Ik doe altijd dezelfde dingen. Eerst vind ik iemand die een artikel (testimonial) van een soort heeft, dan vind ik een e-mail of een Google-groep met een website waar ze “het juiste ding” doen. Wat is het over hen bracht mijn bedrijf naar een ander niveau? En, tenslotte, wat kan ik nog meer doen? Ik vraag dit aan een hele lijst van online.

Het beoordelen van AdWords succes hangt af van een paar belangrijke factoren –

Ik heb een aantal van de meest voorkomende problemen voor bedrijven met AdWords behandeld, maar er zijn er nog veel meer. En, ik keek en vond AdWords die geschikt zijn voor andere bedrijfstypen en dan keek op mijn naamplaatje als een hoog gerangschikt bedrijf en we werkten samen. We zijn zeer tevreden over de samenwerking met elkaar.

Dit maakt een ander winstgevend deel van de zaak ook. Ik weet welke artikelen ik kan schrijven tot mijn vingers pijn doen, en dat is precies wat ik denk dat ik zal kunnen doen als ik mijn bedrijf voortzet.

Klinkt als een hoop werk. algoritmen instructies. Het zorgt er zeker voor dat ik op zoek ga naar bedrijven die programma’s hebben die het proces versnellen. Laten we eerlijk zijn: als ik uren bezig met het maken van dezelfde lengte van de artikelen op alle van de andere online artniks en trechter ze in een programma om mijn schrijven te nemen zou je veel betalen voor websites en links naar alle van de tien van uit een 100-miljoen sites. Ik moet weten of er genoeg organisaties zijn die dit aanbieden om het proces te versnellen, of ik kan software een beetje beginwerk laten doen, het veel meer laten uitdraaien. En de inhoud voor je veranderen.

Ik moet in staat zijn een gedetailleerde inleiding van het product of de dienst te schrijven, een uitleg van het aankoopproces, onderwerpen die speciale zorg vereisen, waarom het de prijs waard is (het artikel mag niet als een advertentie klinken), en een paar degelijke feiten om het onderzoek te ondersteunen.

Zoals alle reclame, moet ik weten hoeveel tijd ik kan besteden aan het onderwerp met belangrijke info voor mijn prospects, zodat de lezers de dienst en de service aan anderen kunnen aanbevelen.

Ik moet ontdekken hoeveel ik er hoog in de Google kan duwen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.