Het belang van opnieuw uitvinden

Om te beginnen hoop ik dat je je realiseert dat deGebaseerd op Terminal05, houd er rekening mee dat ik neutraal ben, niet dicht bij of ver van je ouder. Ik heb als wettelijke voogd opgetreden en deze functie bekleed voor een periode van drie jaar sinds de rommelige scheiding. Ik ben niet zijn rechter. Als zodanig hoef ik mezelf niet te onderwerpen aan het bespreken van de belangrijkste kwesties. Ik ben gewoon een neutrale bemiddelaar. Iemand die mogelijk beperkte begeleiding biedt met betrekking tot de kwesties die moeten worden besproken – maar alleen in ruil voor wat iedereen als eerlijk beschouwt.

Dat gezegd hebbende, met de behoeften van uw kind in gedachten, moeten we ons concentreren op hoe we de beste situatie voor iedereen kunnen creëren om het beste leven te leiden. De families die onder deze omstandigheden effectief functioneren, zijn in feite bezig zichzelf opnieuw uit te vinden en opnieuw te ontdekken wie ze zijn. Als u zich momenteel in deze situatie bevindt, moedig ik u aan om alle informatie te verzamelen en samen te werken met uw echtgenoot of uw vriend, zodat u helder kunt nadenken over de problemen die zich voordoen en hoe u deze het beste kunt aanpakken. Zo wint de beste persoon!

A. Er is hier veel om over na te denken. De belangrijkste vereisen uw morele steun. Ja, deze taak betekent ook economische ondersteuning. Ik moedig je aan om in de beste positie te zijn en met een zuiver geweten met je partner te praten. Ik verwacht niet dat je details in vertrouwen neemt. Ik begrijp dat u dit misschien moet doen, maar ik zal niet lezen wat u zegt en het u in vertrouwen onthullen. Zo dicht bij elkaar zijn legt een enorme druk op en ik geloof niet dat een man of vrouw deze informatie zou delen zonder enig ongemak. Uiteindelijk is het aan jou.

B. Uw kinderen zijn bezig met het leren van hun levenslessen, en het is zowel erg belangrijk als zeer beproefd voor deze jonge volwassenen. Als uw kinderen plotseling volwassen worden en beloven u nooit meer te spreken, moet u meteen beginnen om de schade te herstellen. Deze zaak is vergelijkbaar met volwassen worden. Zodra de kinderen volwassen zijn, bent u dan beter in staat om de volwassen kinderen te informeren en te ondersteunen over uw vroegere huwelijkssituatie zonder de relatie te schaden. In sommige gevallen zijn er geen kinderen, omdat ze nog niet getrouwd zijn, maar het is geen excuus om je woord niet te geven en niet te handelen.

C. Ik heb gezegd hoe belangrijk de emotionele en morele vezel is, en dat is uitstekend. Een van de problemen met relaties, althans in deze situatie, is de behoefte om in hun emotionele behoeften te voorzien. U kunt wellicht informatie halen uit de gesprekken die u heeft gevoerd. Voor het grootste deel, zelfs als het huwelijk nooit zal worden herenigd, zullen andere relaties en sociale regelingen voor de rest van uw leven behouden blijven. Ja, het kan erg ongemakkelijk zijn en je leert conflicten te vermijden. Dat is een heel goede zaak. Dit, maar dat is een ander onderwerp voor een andere dag.

D. In dit geval kiezen uw kinderen geen partij voor de problemen, ze zijn gewoon bezorgd en willen echt weten hoe het met u gaat. Of er nu wel of geen kinderen in het gezin zijn, het is belangrijk om hen te laten weten dat hun betrokkenheid bij het proces wordt gewaardeerd. In de loop der jaren is mijn advies geweest, en nu is het, om er zeker van te zijn dat je elk gezinslid de taken laat weten die ik hen heb gegeven om te voltooien. Vroeger, zelfs onder de beste omstandigheden, moet je een korte schets geven van wat je doet en van hen verwacht. Kinderen onder druk proberen te zetten om deel te nemen is een hele opgave, maar zeker een noodzakelijke. Als ze nog niet het vertrouwen van de kleinkinderen hebben verdiend om in hun leven te delen, spreek ik.

E. Hier is een deel van het proces. Je moet je kernwaarden communiceren in een neutraal forum. Neem vervolgens de tijd om de details van de betrokken problemen te achterhalen. Dit, precies daar, is een perfecte gelegenheid om geleid te worden. Het is een tijd voor individuele, gerichte, doelgerichte gedachten, niet alleen om een ​​gesprek te bevorderen door ja of nee te zeggen. Als je klaar bent, zullen de voorwaarden van de discussie duidelijk zijn. Dit is waar ik je moet prijzen. Ik wil je aanmoedigen om naar de innerlijke stem te luisteren. Het spreekt tot je aangeboren wijsheid en de Bourgondische Alternatieven benadering van het leven!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.