Het belang van golfkarton

Voor het langdurig verlijmen van belaste muren solderen metselaars gewoonlijk voegen wanneer zij geen mortel gebruiken. De praktijk van deze methode herleeft echter. Bij de reparatie van golfplaten worden hechtmiddelen gebruikt. Een gipsplaat die stevig is verlijmd, is ook moeilijk kapot te maken. Het probleem hier is dat, omdat het gips de elementen stevig vasthoudt, de voeg of het krijt geen secundaire bron voor vocht heeft. Met andere woorden, vochtbederf dat de oorzaak is van de aantasting van muren.

Lijmreparatie of Lijmwerken werkt op dezelfde manier als bij andere bouwmaterialen. De lijm hecht zich aan een fundering of dragend element, en het hechtingsmateriaal hecht zich vervolgens aan het element waaraan het is bevestigd. De reparatiemethode is meestal een duw- of portlandhardende klei.

Er zijn twee soorten nagels die voor dit soort werk worden gebruikt, hoekijzer of vierkante ijzer nagels. Terwijl veel steenbakkerijen en openhaardenbouwers bekend zijn met het vierkante ijzer, zijn veel meer mensen dat niet. Niet-openhaard bouwers halen grote hoeveelheden niet-openhaard voorraad binnen vanwege hun grote productie van de devaluatie van openhaarden. Aan de andere kant, zij die wallboard, bevloering, en sommige tegenbovenkanten doen kunnen met het standaard hoekstaal wegkomen. Voor een rechte gelijkmatigheid op oppervlakken komt de vierkante rand overeen met het superieure element dat wordt gebruikt bij het maken van mortel voor het verlijmen van dragende muren.

De sleutel tot een succesvol hechtpunt is een goede hechting. Het is een heel goed idee om etsende harsen te gebruiken om een verbinding te maken die sterk genoeg is om lang mee te gaan. Ten tweede is het belangrijk om de juiste hoeveelheid lijm te hebben om mee te beginnen. Het is ook belangrijk om de lijm tijdens het drogen te ontdooien. De lijm zet op en zet mooi op. Hij droogt gelijkmatig en geeft een gelijkmatige hechting. Nieuwe nesten of aangroei van zeewier zal een paar stappen meer nodig hebben om de lijm goed en strak opgesloten te krijgen.

Nadat het spijkeren is voltooid, is het tijd om de panelen in het doelgebied te monteren. Over het algemeen zullen de paneeloppervlakken een 1×2 houten frame omvatten. Het binnenframe zal twee lagen horizontale planken bevatten. Deze moeten gegarandeerd waterbestendig zijn. De planken zullen aan weerszijden voorbij de raamopeningen uitsteken. Een belangrijke opmerking is het gebruik van een schroef in plaats van een spijker om de panelen aan de vensteropeningen te verankeren. Dit geeft de indruk van een mooi afgewerkte muur. Het is altijd een verstandig idee om deze methode te gebruiken.

Als u een dragende muur wilt bouwen, moet u daarvoor een draagconstructie maken. Dit is het deel van een muur waarover zowel dragende muren als dragende wanden worden geplaatst. Hoewel de meeste geraamtewanden als dragend worden beschouwd, kan een algemene aannemer ze als opzij beschouwd. Ingelijste muren zullen echter extra steun van dragende muren nodig hebben. Wanneer aspirant-dragende wandconstructies gemiddeld meer dan 50% van het ontwerpoppervlak beslaan, voldoen zij in het algemeen aan de bouwvoorschriften en vereisen zij een bepaalde mate van ondersteuning.

Meer lezen:

Kalkzandsteen lijmen 

Betonstenen lijmen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.