Een bedrijfswebsite maken

Grafisch ontwerper

Ik zal samen met u nagaan hoe uw bedrijfswebsite kan functioneren en waar mensen naar op zoek zijn. We maken niet alleen specifieke technische idealen, maar komen ook tot het realiseren van uw doel om binnen een bepaald tijdsbestek een website op te zetten. Er is geen compromis van wie geen goed uitziende webpagina kan presenteren. Op verzoek van de klant van tijd tot tijd, maak ik van de doelstelling van onze website een punt om algemene aanbevelingen toe te voegen. Het starten van een bedrijfswebsite is altijd geen gemakkelijk besluitvormingsproces. Toch is het altijd belangrijk om een doelstelling en een strategie te hebben. U moet een short-list van zakelijke doelstellingen. Zodra uw zakelijke doelstellingen zijn vastgesteld, kunt u vervolgens gebruik maken van een creatief ontwerp sjabloon. Ik denk dat deze strategie echt ontwerp mogelijk maakt met een focus op effecten in plaats van aspecten. Op die manier blijft de ontwerper trouw aan de missie en het bedrijf zorgvuldig leiden.

Beslissingen zoals het regelen van een kleurenschema of voedselportie kunnen worden gebaseerd op informatie vooraf. Ontwerpkeuzes worden afgeleid uit feedback van de klant. Feedback van de klant is de enige manier om te weten of creativiteit wordt overgenomen of niet. Als creatief ontwerper wordt er altijd naar je gezocht voor ideeën. Je zult geen origineel werk ontwikkelen. Je maakt originele ontwerpen op basis van je ervaring. Je kunt contact opnemen met klanten en hun mening vragen over de manier waarop een website kan functioneren met een ontwerpsjabloon dat ze mooi vinden.Om dat te bereiken heb je een duidelijke informatie nodig over wat de eisen zijn. Voordat je een klant benadert om een site aan te vragen is het altijd een goed idee om ze een lijst met vragen te geven over hun website en hun bedrijf. Bijvoorbeeld, wat voor soort bedrijf hebben ze? Is het een lokaal, nationaal of internationaal bedrijf? Zijn ze een financiële instelling, een winkelcentrum, een hotel of een ander soort bedrijf? Wat is hun jaarlijkse omzet op dat moment? Staat hun website vol met informatie, functies of een winkelwagentje? Wat voor soort betalingsgateway wordt gebruikt? Heeft hun website een merchant account of hebben ze die liever? Wat is hun jaarlijkse website budget? U kunt vinden dat veel van de bovenstaande vragen hetzelfde zijn door aanvullende informatie te vragen.

Er is maar één doel in elk bedrijf en dat is het genereren van een commissie. Ongeacht de structuur van uw bedrijf is het een belangrijke taak om zo’n website te maken. Met de bovenstaande richtlijnen in de hand is het ook belangrijk om te bepalen of u overweegt een enkele of meerdere pagina’s tellende site te maken. Door de vereisten in de bovenstaande stappen te specificeren zal het gemakkelijker zijn om de structuur van de website vast te leggen. Het zal ook gemakkelijker zijn om te beslissen welke onderdelen u in de website zult opnemen.

Hier is een snel voorbeeld. Laten we zeggen dat het bedrijf een volledig marketing budget heeft. U wilt misschien een website met meerdere pagina’s of een enkele pagina website. Aan de technische vereisten voor.exe web design kan worden voldaan door het genereren van HTML bestanden. Dit kan worden bereikt door gebruik te maken van online software voor dit doel. Als u ervoor kiest om alleen te gaan kunt u gebruik maken van de software die inherent is aan uw browser. De hierboven getoonde biedt een lijst van dingen om te overwegen moet u beslissen op basis van de grootte, het doel en het budget van uw bedrijf creatie.

Lees meer:
Huisstijl ontwerpen
Freelance grafisch vormgever

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.